اقدام پژوهی لکنت زبان با موضوع چگونه توانستم مشکل لکنت زبان زهرا را کاهش داده و او را در کلاس مسئولیت پذیر نمایم

اقدام پژوهی لکنت زبان

اقدام پژوهی لکنت زبان با موضوع چگونه توانستم مشکل لکنت زبان زهرا را کاهش داده و او را در کلاس مسئولیت پذیر نمایم نمونه کامل و دقیق در قالب ورد وقابل ویرایش

اقدام پژوهی لکنت زبان با موضوع چگونه توانستم مشکل لکنت زبان زهرا را کاهش داده و او را در کلاس مسئولیت پذیر نمایم

معلمان پژوهنــــــــــــــــده تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت مقاله های اقدام پژوهی خود را به بهترین شکل ممکن ارائه می دهد.در این مورد هم دانلود اقدام  پژوهی معلم ابتدایی  را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.

همانطور که می دانید درباره اقدام پژوهی باید به مطالب مهمی توجه نماییم به این موضوع دقت بفرمایید :

یکی از مسائل و مشکلات خاص دانش آموزان اختلالات و ناروانی‌های گفتاری است که از جمله شایع‌ترین آنها می‌توان از لکنت زبان نام برد. بر طبق چهارمین راهنمای تشخیصی و آماری بیماری‌های روانی، لکنت زبان نوعی آشفتگی و اختلال در روانی گفتار است که به‌صورت تکرار صداها، کشش صداها، قطع روانی کلام، تکرار کلمات، تکرار کلمات، مکث بین واژه‌ها، ناموزنی تکلم و جایگزین کردن واژه‌ها به منظور جلوگیری از کشش صداها در بین کودکان و نوجوانان مشاهده می‌شود.

اغلب کودکان و نوجوانانی  که دچار لکنت زبان هستند، می‌دانند که چه می‌خواهند بگویند و شاید بارها نیز آن را تمرین و تکرار کرده‌اند، ولی به راحتی و در شرایطی خاص قادر به بیان آن نمی‌باشند. آنان برای این که بتوانند فشار حاصله از وقفه‌های غیر ارادی کلام‌شان را کاهش دهند، دچار پریشانی و آشفتگی می‌شوند و سعی دارند با تلاش و کلنجار بسیار حرف خودشان را بزنند.

تیترهایی که در این اقدام پژوهی لکنت زبان وجود دارد شامل موارد زیر است:

عنوان مطلب در رابطه با  لکنت زبان

پیشگفتار در رابطه با  لکنت زبان 

مقدمه  موضوع در رابطه با لکنت زبان 

شناسایی مسئله در رابطه با  لکنت زبان 

توصیف وضع موجود

تجربه من در مورد بهبود مشکل دانش آموزم به نام زهرا در رابطه با لکنت زبان  است. دانش آموز مورد نظر بنده از مشکل لکنت رنج می برد. فکر اینکه چگونه می توانم زهرا را وادار جمع نمایم و به او اعتماد به نفس بدهم تا بتواند در حضور جمع صحبت کند تمام ذهن مرا مشغول ساخته بود. با مطالعاتی که روی رفتار زهرا داشتم توانستم دلایل مشکلات وی را چنین بیابم:

1-    نقش خانوادگی زهرا: در همان اوایل با زهرا به آرامی صحبت کردم و او را به گوشه ای از کلاس بردم ولی جواب قانع کننده ای برای من نداشت تا اینکه با مادر زهرا صحبت نمودم وی اظهار داشت که چند سال گذشته اتفاق ناگواری برای یکی از اقوام افتاده است و دیدن آن صحنه باعث استرس و لکنت زبان در وجود زهرا گشته بود.

2-    ضربه های روحی در گذشته یا مکان خاص:با توجه به شواهد و مدارک به دست آمده از زهرا ، از نظر خانوادگی هیچ مشکلی نداشته و با توجه به اظهارات مادر زهرا می توان گفت که زهرا پسرعاطفی و احساساتی و حساس می باشد و بر اثر هیجانات روحی و استرس، فشار روانی، دلواپسی، نگرانی دچار اختلال کلامی شده است.

برای اینکه بتوانم در مورد زهرا تصمیم به جمع آوری اطلاعاتی از زندگی او پرداختم.

گردآوری اطلاعات (شواهد ۱) در رابطه با  لکنت زبان 

تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها در رابطه با لکنت زبان 

انتخاب راه جدید موقتی دررابطه با  لکنت زبان 

اجرای طرح جدید و نظارت بر آن در رابطه با لکنت زبان 

گردآوری اطلاعات (شواهد ۲) در رابطه با  لکنت زبان 

ارزشیابی تاثیر اقدام جدید در رابطه با لکنت زبان 

تجدید نظر و دادن گزارش نهایی در رابطه با لکنت زبان 

نتیجه گیری در رابطه با لکنت زبان

پیشنهادات در رابطه با لکنت زبان

منابع و ماخذ مورد استفاده در رابطه با لکنت زبان 

برای دانلود اقدام پژوهی لکنت زبان و دریافت اقدام پژوهی آموزگار ابتدایی از لینک خرید استفاده نمایید.